1| NIEUWSGIERIGHEID     Aan de start van onze samenwerking gaan we samen met u op onderzoek uit. Hierbij vinden we het belangrijk dat we u ook persoonlijk goed leren kennen. Wat vindt u belangrijk in het toekomstige gebruik van de ruimte(s)? Wat zijn uw wensen en (on)mogelijkheden? Heeft u al een duidelijk idee van wat u wilt bereiken, of krijgen wij de vrijheid om u te verrassen.

 

 

 

3| BELEVING     We gaan u helpen om de ruimte(s) echt tot leven te brengen met behulp van een moodboard. Dit dient als handig hulpmiddel bij de uiteindelijke materiaalkeuze, inrichting, stoffering en verlichting. Ook in deze fase is ons doel om er precies achter te komen welke sfeer en beleving het beste bij u en de ruimte passen.

 

 

 

5| MOMENTUM     De belangrijke ontwerpkeuzes zijn gemaakt. Wij zorgen ervoor dat we nu momentum creëren richting de uitvoering van uw project. Het belangrijkste is de doorvertaling van alle ontwerpen in een definitief ontwerp, dat als basis dient voor de werktekeningen voor de onderaannemers. Wij zorgen ervoor dat uw wensen gehandhaafd blijven in de vertaalslag naar andere partijen. We kennen u en uw beoogde ontwerp nu immers door en door.

 

 

 

7| RESULTAAT     Dit is waar het allemaal om draait na alle ontwerpstappen die we samen hebben genomen. Wij laten niets aan het toeval over in de uiteindelijke realisatiefase. “The devil is in the details” en daarom geven we echt alles om ervoor te zorgen dat de realiteit onze ontwerpen overtreft. Dit betekent concreet dat we de organisatie op ons nemen en ervoor zorgen dat onderaannemers en andere partijen hun werk goed (kunnen) doen.

 

 

 

2| GROTE LIJNEN     Als we een goed beeld hebben van wat u wilt bereiken, gaan we aan de slag met het schetsontwerp. We vertalen in grote lijnen het programma van eisen in een globaal ontwerp. Het belangrijkste aspect van deze fase is erachter komen of we elkaar goed hebben begrepen. En of er nog fundamentele wijzigingen nodig zijn voor de volgende stap in onze samenwerking.

 

 

 

4| OOG VOOR DETAIL     We komen steeds dichter bij het definitieve ontwerp. Het allerbelangrijkste is dat we niets aan het toeval overlaten en dat uw wensen tot op detailniveau zijn verwerkt. Dit gebeurt in het ‘voorlopig ontwerp’. Alle aandacht- en verbeterpunten vanuit het schetsontwerp en de materialen van het moodboard komen hierin samen. Als we beide het juiste gevoel hebben, is ons doel voor deze fase bereikt.

 

 

6| DE JUISTE MATCH     Uw ontwerp komt pas echt tot leven met het juiste meubilair en verlichting. Hier komt onze ervaring tot z’n recht. Wij zoeken de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek. Niets is zo mooi als een ontwerp tot leven te zien komen met tastbare elementen die bijdragen aan de algehele beleving van een ruimte. We werken met u samen om de juiste keuzes te maken die het midden houden tussen gewenste kwaliteit, uitstraling en natuurlijk uw budget.

 

 

 

8| GENIETEN    Uw project is klaar en doordat we grondig te werk gaan, hebben we veel vertrouwen in het eindresultaat. Voor ons is een langdurige relatie met onze klanten erg belangrijk. Mochten er onverhoopt toch zaken zijn die nog beter kunnen, dan staan we ook na de realisatie van uw project klaar om dit op te pakken.

 

 

Een greep uit onze opdrachtgevers